لیست اختراعات سیدحسین حسینی
اين محصول به منظور كاهش تبخير آب سطحي درياچه ها مي باشد. شكل اين محصول به صورت گوي هاي كامل يا نصفه مي باشد كه روي آب شناور هستند. به طوريكه متناسب با چگالي آن بخش در آب قرار و بخشي مي گيرد. و سطح بيشتر آن روي ب قرار مي گيرد. جنس اين محصول از بتن سبك اليافي مي باشد. كه توسط مواد سبك دانه ريز و درشت و ماده سيماني به همراه افزودني هاي نانو ساختار جهت افزايش مقاومت آن در برابر بر خورد، سيكلهاي يخ زدگي و افزايش مقاومت فشاري مي باشد. همچنين يك فيلم نانو متريال كه به روش برگ نيلوفري جهت كاهش و جذف جلبك هاي چسبيده بر روي آن سطح پيراموني اين گوي ها و نيم گوي ها را سوپر آبگريز مي كند. وجود سنگدانه اي سنگين در بدنه نيم گوي ها موجب مي شود تا مركز ثقل به گونه اي قرار گيرد تا اين نيم گوي ها به صورت كاسه اي توپر روي سطح آب قرار گيرند.تمام مواد به كار رفته در اين گوي ها مقاوم و دوستدار محيط زيست بوده و در گرما ايجاد واكنش با آب نمي نمايند.
زمينه ي فني اختراع با توجه به قوانين تحليل مدار هاي الكتريكي و بررسي سيستم هاي قدرت طراحي و اجرا شده است در نتيجه در طبقه بندي بين المللي در گروه برق قرار مي گيرد. با توجه به اهميت پايداري وامنيت شبكه هاي انتقال انرژي الكتريكي و با در نظر گرفتن عواملي كه سبب بروز خطا در شبكه مي گردند همواره استفاده از تجهيزاتي مثل ترانسفورماتور در شبكه برق مطرح مي شود. تمامي ترانسفورماتورهاي به كار رفته در شبكه برق، در معرض وقوع پديده فرورزونانس هستند كه اين پديده در بيشتر مواقع باعث از بين رفتن ترانس ها مي شود. توسط اين اختراع قابليت كنترل و كاهش اضافه ولتاژهاي ناشي از فرورزونانس فراهم شده است. اين اختراع شامل دوبخش عمده ي المان كاهش دهنده فرورزونانس و مدار كنترل وصل و قطع مدار كاهش دهنده اضافه ولتاژهاي فرورزونانسي به ترانسفورماتور مي باشد كه از اين طريق مي توان اضافه ولتاژها را تا حد خيلي زيادي كاهش داد بدون اينكه تاثيري روي عملكرد ترانسفورماتور داشته باشد. كاربرد هاي مدار پيشنهادي در چندين زمينه از جمله كاهش جريان خطا، كاهش اضافه ولتاژهاي فرورزونانسي و قابل پياده سازي روي تمامي ترانسفورماتورها خواهد بود.
خلاصه اختراع :مدار جبرانگر و كاهش اضافه ولتاژ هاي فرورزنانسي در ترانسفورماتور در اين اختراع به طراحي و ساخت سيستمي پرداخته شده كه قابليت شناسايي و رفع پديده ي فرورزنانس در شبكه هاي قدرت را دارد. اين سيستم متشكل از كه مدار مغناطيسي كوپل شده متشكل از چهار سيم پيچي مي باشد كه سيم پيچ اصلي به صورت موازي با شبكه قدرت قرار داده مي شود. دو سيم پيچ ديگر وظيفه تشخيص پديده در سيك هاي منفي و مثبت را دارند كه اين عملكرد را با به كار گيري از ديود هاي سريع و خازن و ديود زينر انجام مي دهند. سيم پيچي پيچ ديگر نيز وظيفه كنترل اضافه ولتاژ را دارد كه اين عمل را به وسيله سوئيچ هاي الكترونيكي و خازن جبرانگر انجام مي دهد. به طور كلي سيستم اختراع شده به محض تشخيص اضافه ولتاژ سبب تزريق جريان شديد به سيم پيچ جبرانگر مي گردد و اين جريان سبب افت ولتاژ شديد در سيم پيچ موازي با شبكه مي گردد.
طراحي و شبيه سازي يك كنترل كننده جريان خطاي هيبريد موضوع اين اختراع مي باشد. اين كنترل كننده با استفاده از يك المان ابررسانا، وقوع جريان خطا را تشخيص داده و با منحرف نمودن جريان خطا به سمت راكتور محدود كننده، امكان محدودسازي جريان خطا را فراهم مي نمايد. علاوه براين با استفاده از ادوات الكترونيك قدرت تعبيه شده در اين كنترل كننده، مي توان جريان خطاي محدود شده را در بازه ي معيني نيز كنترل نمود. با توجه به تغييرات وسيع جريان اتصال كوتاه در سطح يك ريز شبكه الكتريكي (ميكروگريد) كه ناشي از مودهاي عملكرد متصل و جدا از شبكه و نيز ورود و خروج مكرر DG ها مي باشد، برقراري هماهنگي حفاظتي براي آن كار دشواري است. لذا با توجه به امكاناتي كه اين كنترل كننده جريان خطا در اختيار قرار مي دهد، هماهنگي حفاظتي ميكروگريد بصورت مطلوبي قابل دستيابي مي باشد. اين تجهيز كه بي نياز از هرگونه ارتباط مخابراتي است با قرار گرفتن در باس PCC ميكروگريد، جريان خطاي تزريقي از سمت شبكه را در بازه ي معيني محدود مي نمايد و به دليل بازيابي سريع المان ابررسانا، امكان عملكرد به همراه ريكلوزر را نيز دارا مي باشد.
كلاه ماسك مكانيكي جوشكاري كنترل شونده با انبر جوشكاري يكي از مشكلات مهم جوشكاران در هنگام جوشكاري ، جابجايي ماسك جوشكاري به منظور ديدن محل جوش است كه مشكلات مهمي از قبيل محدود كردن يك دست جوشكار و هم چنين اتلاف وقت براي جابجايي ماسك به منظور ديدن محل جوش را ايجاد مي كند . اين دستگاه به طور كلي از 2 بخش كاملا مكانيكي تشكيل شده كه توسط قسمت رابط ( سيم ترمز) به هم متصل شده اند . بخش اول قسمت متحرك (محافظ چشم ) مي باشد كه روي ماسك جوشكاري نصب شده و بخش دوم از اهرمي تشكيل شده كه روي انبر جوشكاري قرار گرفته است . عملكرد دستگاه به گونه اي است كه با كشيدن اهرم ، نيرو از طريق سيم ترمز به قسمت متحرك ماسك ( محافظ چشم ) وارد مي شود و اين قسمت از مقابل چشمان جوشكار كنار ميرود و به وي اجازه ي ديدن محل جوش را به طور لحظه اي مي دهد و به محض رها كردن اهرم به دليل وجود فنر ، قسمت متحرك به حالت اوليه خود( حالت جوشكاري ) باز ميگردد . براي مشاهده ي طولاني محل جوش يا تعويض سيم جوش ، ضامني براي اهرم بر روي انبر جوشكاري در نظر گرفته شده كه با استفاده از آن قسمت متحرك ماسك ثابت مي شود و جوشكار مي تواند محل جوش را به صورت دائمي و بدون نياز به نگه داشتن اهرم مشاهده و يا اقدام به تعويض سيم جوش نمايد . بدين ترتيب با به سر گذاشتن كلاه ماسك جوشكاري تمام مكانيكي ، جوشكار به راحتي مي توانند محل جوش را با فشردن يك اهرم مشاهده كند و از اين پس ميتواند همزمان هم با يك دست جوشكاري كند و هم چنين ماسك جوشكاري خود را كنترل و از اتلاف وقت براي جابجايي ماسك نيز جلوگيري نمايد .
در طرح موضوع اين اختراع با حذف صفحه جاذب، لوله هاي حامل سيال، به گونه اي طرح شده اند كه با داشتن سطحي سياه، تخت و گسترده بتوانند با جذب نور خورشيد، گرماي حاصل را از طريق جدار نازك لوله ها مستقيما به آب جاري در لوله منتقل نمايند. در اين صورت با پايين آمدن دماي سطح جاذب مقدار گرماي هدر رفته از آن نيز كاهش مي يابد
در اين اختراع، يك واسط الكترونيك قدرت (مبدل) dc-dc چندورودي-تكخروجي غيرايزوله بدون سلف تزويج مدولار، با قابليت توليد بهره ولتاژ بالا پيشنهاد ميشود. اختراع پيشنهادي قادر است تا با تركيب انرژي منابع مختلف (با مشخصات ولتاژ-جريان گوناگون) توان مورد نياز با را فراهم سازد. ويژگي چندورودي بودن، قابليت اطمينان توانرساني اين اختراع را افزايش داده است، زيرا در صورت قطع شدن يك و يا تعدادي از منابع، همچنان امكان توانرساني به بار مهيا خواهد بود. امكان شارش توان دوطرفه براي ورودي اول امكانپذير است، با تغييرات اندكي ميتوان امكان شارش توان دوطرفه را براي هر يك از منابع ورودي ميسر ساخت. جريان پيوسته منابع ورودي به عنوان يكي ديگر از مزاياي اختراع پيشنهادي، امكان استفاده از آن در كاربردهاي رديابي نقطه توان بيشينه در سلولهاي خورشيدي را فراهم ميسازد. ساختار پيشنهادي، براي توليد بهره ولتاژ مطلوب، از تعداد عناصر (سلف، خازن، كليد و ديود) كمتري نسبت به ساير ساختارهاي ارائه شدهي اخير استفاده ميكند. به عبارت ديگر، با استفاده از تعداد عناصر و همچنين سيكلكاري يكسان، ساختار پيشنهادي قادر است تا بهره ولتاژ بالاتري را نسبت ساير ساختارها ارائه دهد. بنابراين، هزينه، اندازه، وزن و پيچيدگي آن نسبت به ساير ساختارهاي مورد مقايسه، كمتر است. همچنين ميزان نرماليزه شده تنش ولتاژ پائين روي كليدها/ديودها عليرغم توليد بهره ولتاژ بالا، از ديگر ويژگيهاي ممتاز مبدل پيشنهادي ميباشند. ويژگيهاي ذكر شده، اختراع پيشنهادي را به عنوان گزينه بسيار مناسبي براي كاربردهاي انرژيهاي نو (و يا خودروهاي الكتريكي/هيبريدي) معرفي ميكند. در اين اختراع، شكل كلي مبدل پيشنهادي ارائه شده و مدهاي كاري آن براي حالت دو ورودي، بطور كامل معرفي شده است. سپس، ملاحظات طراحي مبدل پيشنهادي مورد بررسي قرار گرفته است. براي ارزيابي بهتر، ساختار پيشنهادي به لحاظ قابليت توليد بهره ولتاژ بالا و همچنين تعداد عناصر بكار گرفته شده، با تعدادي از ساختارهاي جديدي كه اخيراً در همين زمينه معرفي شدهاند، مورد مقايسه قرار گرفته است. در ادامه، نمونه آزمايشگاهي ساختار پيشنهادي براي دو ورودي ساخته شده است. نتايج عملي بدست آمده، صحت عملكرد مبدل پيشنهادي را تأييد ميكنند.
عنوان اختراع : سازه هاي الكترونيكي با واحد هاي كوچك با ارتباطات دكمه اي و روش هاي مشابه استفاده از همان زمينه فني اختراع : برق و الكترونيك خلاصه اختراع : اين اختراع شامل قطعاتي است كه روي هر قطعه يك يا چند المان الكترونيكي مانند مقاومت ، خازن و ... قرار گرفته است. همچنين اين اختراع شامل رابط اين قطعات)سيم هايي خاص( است. كاربر ميتواند با متصل كردن قطعات اختراع بوسيله ي رابط ها )سيم( ، مدار الكتريكي بسازد.از ويژگي هاي اين اختراع اين است كه سر رابط ها )سيم( "دكمه قابلمه اي" است و روي قطعات اختراع "جاي دكمه " است ، بنابراين هر مداري كه ساخته شد ميتوان به راحتي با باز كردن دكمه ها ، مدار را باز كرد و مجددا مدار ديگري ساخت. كاربرد اجمالي اختراع : -1 ابزاري مفيد و جذاب كه با آن دانش آموزان و دانشجويان ميتوانند مدارهاي الكترونيكي از جمله مدارهاي موجود در كتب درسي را بطور عملي بسازند. -2 اين اختراع بستري براي صنعتي تر شدن فكر دانش آموزاني است كه مايل هستند به رشته هاي فني در دانشگاه ها بروند .
خلاصه اختراع عنوان: مبدلهاي اينورتري چندسطحي با بهره ولتاژ بالا مبتني بر كليدزني خازني در اين اختراع، مبدلهاي چندسطحي با خاصيت افزايندگي ولتاژ معرفي ميشود. اين مبدل ها به دو قسمت عمده براي كاربردهاي سطوح ولتاژ بالا و پايين تقسيم مي شود. براي مبدلهاي پيشنهادي چندين روش براي تعيين مقادير منابع ولتاژ DC توضيح داده ميشود. مبدلهاي پيشنهادي به صورت قابل توجهي قادر به افزايش سطح ولتاژ در خروجي ميباشند. هم چنين اين مبدلها جهت توليد تعداد زيادي سطح در شكل موج ولتاژ خروجي قابل توسعه ميباشند كه اين امر ميتواند منجر به كاهش اعوجاج ولتاژ خروجي گردد. از ديگر مزاياي مبدلهاي پيشنهادي مي توان به تعادل مناسب ولتاژ در خازنها اشاره نمود. محاسبات تلفات براي مبدل هاي پيشنهادي به طور كامل انجام گرفته و كاهش تلفات منجر به افزايش راندمان و صرفه جويي اقتصادي در بهره برداري از منابع انرژي تجديدپذير خواهد شد. همچنين در بخش پاياني مقايسه ي كاملي مابين مبدل هاي پيشنهادي و مبدل هاي ارائه شده در سال هاي اخير در مقالات و مجلات معتبر جهاني انجام مي گيرد. در نهايت نتايج عملي جهت تاييد عملكرد ساختارهاي پيشنهادي ارائه ميگردد.
مقدمه: افزايش غلظت CO2 در اتمسفر يكي از دلايل عمده گرم شدن زمين است. از بين روشهاي مختلف براي كاهش CO2، تثبيت بيولوژيكي CO2 با استفاده از جلبك به عنوان يك روش اقتصادي و سازگار با محيط زيست، در اين اختراع پيشنعاد مي گردد. نوررساني در پنجره هاي سبز هوا ساز يكي از فاكتورهاي مهم است كه تحت تأثير سرعت هوادهي، ماندگي گاز و سرعت مايع است. اكسيژني كه با عمل فتوسنتز توليد ميشود ميبايست حذف شود تا با تجمع بيش از حد اكسيژن در محيط عمل فتوسنتز مختل نشود. مقدار اكسيژني كه از سيستم دفع ميشود تابع ضريب كلي انتقال جرم است. به همين منظور، در اين پاختراع ابتدا پارامترهاي هيدروديناميكي و انتقال جرم اكسيژن با انجام آزمايشات ماندگي گاز، سرعت چرخش مايع و ميزان اكسيژن حل شده، در پنجره سبز مشخص ميشوند. با مشخص شدن پارامترهاي هيدروديناميكي در ادامه تأثير جلبك در حذف CO2 مورد ارزيابي قرار ميگيرد. جلبك در شرايطي مورد كشت قرار ميگيرد كه در جريان گاز ورودي به راكتور، دياكسيدكربن با هوا تركيب شده و با غلظت 4% وارد ميشود از اين ميكرو جلبك در گذشته براي توليد قرص لاغري استفاده شده است. 1- مقصود اختراع : مقصود از اختراع ساخت پنجره اي دو جداره با يك مايع شامل ميكرو جلبك Chlorella Vulgaris و آب كه توليد اكسيژن ، حذف دي اكسيد كربن و جذب Uv مي كند. اين پنجره مي تواند از جنس آلومينيوم يو پي وي سي و يا هر ماده اي كه در ساخت پروفيل پنجره هاي عايق استفاده مي شود باشد. زوار دور پنجره ها لاستيكي است. و شيشه سمت بيرني كامل مي باشد و شيشه داخلي در قسمت بالا يك توري تعبيه شده كه اكسيژن وارد ميشود. 2- برجستگيهاي تكنيكي اختراع : شامل بايو تكنولوژي و توليد اكسيژن بيو تكنولوژيك 3- زمينه فني اظهارنامه اختراع : پنجره هاي توليد كننده اكسيژن بوتكنولوژيك 4- پيشنهاد جايگزين : استفاده از ميكرو ارگانيزمهاي ديگر براي اينكار 5- نقشه پيوست است.
موارد یافت شده: 25